Sevgi yolunu Teksas'a çevirdiler

Sevgi yolunu Teksas

İki genç kadın ile sorunlarını sokakta çözmeye kalkınca Sevgi yolu Teksas oldu.

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Bandırma’nın en hareketli caddelerinden birisi olan Sevgi yolu adeta Teksas’a döndü.

Edinilen bilgiye göre sevgi yolundaki bank ’ta oturan İpek Kısa, yoldan geçen annesinin kendisine yaptığı ikaz ve uyarılara, birlikte olduğu arkadaşı Gülcan Devrim Balkan tepki gösterdi.

Tepkinin dozu karşısında kayıtsız kalmayan iki arkadaşın kavgası çevreden yetişenler tarafından müdahalede yetersiz kalınca olay yerine gelen Yunus Polisler Gülcan Devrim Balkan’a kelepçe takarak sakinleştirmek zorunda kaldı.

Bir süre yerde hareketsiz yatan İpek Kısa’nın hamile olduğu ve aldığı darbelerden bebeğini düşürme tehlikesi geçirdiği gerekçesi ile olay yerine gelen 112 acil ekibi tarafından önce müdahale edilerek ambulansa alındı, ardından sakinleşen Gülcan Devrim Balkan’da kelepçesi sökülerek aynı ambulansa alınarak, tedavi için hastaneye sevk edildiler.

 



sertan kulak
13.06.2014 17:10:20
Bandırma git gide bozulmaya başladı. nereye gidecek bu işin sonu bilmiyorum. geçen günde yolda evime giderken 5-6 kişi bitane çocuğu yatırmışlar yere dövüyorlardı. çok üzülüyorum. çok

kadim
15.06.2014 21:46:06
Sevgi yoluna bir çeki düzen verilmesi şart oldu.

  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false